Hem Program Spelplatser Om English Tillgänglighet Mitt program

Tillgänglighet

Tillgänglighet

Vi vill att alla ska kunna ta del av vårt program, och arbetar kontinuerligt med att göra våra arrangemang så tillgängliga så möjligt.

Varje sommar är vi på ett 40-tal spelplatser som alla har olika förutsättningar. Många är i parkmiljö med gräsunderlag medan andra är på ett torg eller kanske på ett hustak. Läs mer om just den spelplatsen du vill besöka här eller under respektive programpunkt. Där hittar du även närmaste busshållplats/tågstation.

Syn- och Teckenspråkstolkning

Vi har möjlighet att erbjuda ett urval av våra föreställningar med teckenspråkstolkning och syntolkning. Vid intresse, kontakta oss på sommarscen@malmo.se eller 040-34 48 82 för mer information.

Vi behöver veta minst två veckor innan föreställningen om det finns intresse för syntolkning, och teckenspråkstolkning. 

När syntolkning eller teckenspråkstolkning väl är bokad på en programpunkt utannonseras detta på vår hemsida samt Facebooksida. Anmälan för att också du ska få syntolkning på den aktuella programpunkten måste då ske senast klockan 12:00 dagen innan föreställningen, eller senast klockan 12:00 på fredagar om föreställningen ges under helgen.

Vi kan erbjuda plats med syntolkning till 19-24 personer. Välkommen att höra av er till oss!

Sittplatser och framkomlighet

På Pildammsteatern är platserna närmast scenen reserverade för personer med rörelsehinder. Ingång från John Ericssons väg 43, bakom scenen.

På Pildammsteatern och på några andra spelplatser finns det bänkar att sitta på men på de allra flesta av våra spelplatser sitter publiken i gräset så ta gärna med en filt eller en egen stol att sitta på vid behov. Se mer information om detta på respektive programpunkt.

Om du har funktionsvariationer som gör det svårt för dig att ta dig fram i parken, särskilda behov av en plats nära scenen eller frågor om spelplatsen – hör av dig till oss i god tid så försöker vi besvara dina frågor och hjälpa dig på bästa sätt.

 

 

Kommande arrangemang

Havet med Magnus Bjøru och Amanda Roynesdotter

Kungsparken, bakom Casino Cosmopol | 22/7 | 14.00 | (Flera Tillfällen)

Min mammas dotter med Maria Nohra

Pildammsteatern | 22/7 | 19.00

Samlaren

Augustenborgsparken | 25/7 | 10.00 | (Flera Tillfällen)